Ny butik

Ny lyxbutik i Göteborg

Skorskorskor

Milano Square har öppnat en butik på Kyrkogatan i Göteborg. De säljer lyxiga väskor och skor och har redan tretton butiker ute i Europa.

Ni som bor i Göteborg får gärna lämna en rapport om ni besöker butiken.

2 kommentarer

  • Milla

    Jag har varit där, oh vilka carvings man får därinne. Tyvärr gick jag tomhänt därifrån, priserna är ju ganska höga om man säger så. Inget för en fattig student. Väldigt kul att få in lite nya butiker i göteborg även fast denna inte lämpar sig för min plånbok.

  • Ann

    Sexigt… kvinnligt… dyrt. Jag känner mig helt salig då jag kliver in och ser alla underbara skapelser, även om jag inte skulle kunna gå i dem så kunde man ha dem som smycken i hallen eller vitrinskåpet. 🙂 Då jag blir rik – DÅ ska jag handla där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.