Mode

Modemagasin för män

Nya sidor med mode för tjejer dyker upp nästan dagligen, senaste tillskotten är Tv4 mode och SalongK. Men få av dessa sajter (inklusive min) riktar sig till killar. Därför är det extra kul att läsa om Dorian Magazine som kommer skriva om mode för killar.

Dorian MagazinDorian MagazinDorian Magazin

“Dorian Magazine kommer att bestå av en blandning av det senaste från catwalken, livsstil, kändisintervjuer, mode-tips, de hetaste produkterna inom hud- och hårvård, behind-the-scenes, intervjuer med modeprofiler och reportage från modetillställningar. Allt om män i unisex-förpackning!”

Chefsredaktören heter Johnny Kroneld och har sitt förflutna i reklam- och filmbranchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.