Mode

Vintageavdelning

Inom kort kommer butiken Life is Too Short Not to Wear Beautiful Things öppna en vintageavdelning i sin källare. De kommer sälja kläder, skor, väskor och smycken. Vintage är verkligen hetare än hett och det är roligt att det börjar dyka upp lite fler butiker runt om i landet.

Jag ska förresten på en minimodevisning på Life is Too Short Not to Wear Beautiful Things på onsdag där de ska visa upp vårens nyheter. Kameran kommer följa med så jag hoppas kunna ta några fina bilder att dela med mig av här på sajten senare i veckan.

Poster Monroe
Vintage poster av Marilyn Monroe

Hos Anna och Malin finns ett bra inlägg som beskriver vintage , det är inte helt uppenbart vad det är och hur det skiljer sig från second hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.