Jeans

Superfine – populäraste jeansmärket just nu?!

Fashionista skrev igår att “Inställd shopping är också shopping”. Jag har varit “shoppingstöd” åt min kompis idag och det är också en typ av shopping tycker jag 🙂

Vi gick förbi Life Is Too Short Not To Wear Beautiful Things och spanade in de superfina Superfine jeansen. Jeansen har, sedan de setts på Kate Moss och Sienna Miller, blivit väldigt populära.

Superfine jeans

Min kompis provade två modeller; ett par raka i denimfärg och ett par ljusgrå stuprör i stretchtyg. Båda paren var snygga och satt jättebra.

Superfine jeans

Tillslut bestämde hon sig för de grå stuprörsjeansen, bra val tycker jag! Hoppas få se dem på imorgon.

3 kommentarer

  • Fia

    Som en mycket nöjd ägare av ett par superfina Superfine jeans vill jag varmt rekommendera att ni tar er en sväng förbi Life is Too Short Not To Wear Beautiful Things och spanar in underverken. Just den gråa stuprörsmodellen som jag föll föga för, och tillika är är Kate Moss nya favoriter, kommer inte beställas in igen, så passa på nu:)

  • Fia

    När vi ändå är inne på favoritämnet jeans, är det någon som vet om Victoria Beckhams Rock & Republic jeans finns att hitta i Stockholm någon annanstans än på Dry Lake? Har utan vidare framgång letat såväl i London som NY så som ni förstår är jag mycket tacksam för tips:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.