Skönhet

Bara ekologiskt från Éminence Organic Skincare

eminence6

eminence5

eminence4

Éminence Organic Skincare

eminence2

eminence

eminence8

Hibiscus Ultra Lift Eye Cream

Förra veckan blev jag introducerad för skönhetsmärket Éminence Organic Skincare för första gången.

Vi fick en presentation av deras resa från 1958 till idag av Natalie Pergar som är utbildningsansvarig på företaget som har sitt huvudkontor i Vancouver.

Det som är extra spännande är deras egna odlingar och tillverkning i Ungern. Allt görs för hand så det är inte tal om någon massproduktion. Alla produkter är ekologiska och alla förpackningar är gjorda i material som går att återvinna.

De satsar mycket på salonger och SPA och erbjuder allt från kemiska peels till skräddarsydda ansikts- och kroppsbehandlingar. I Sverige hittar du deras produkter och behandlingar hos Tylösand SPA, Centralbadet och Paradiset.

En nyhet som de presenterade är deras nya serie Age Corrective Ultra som ska ge synliga resultat på 2 minuter. Serien innehåller än så länge tre produkter. Vi fick med oss ögonkrämen Hibiscus Ultra Lift Eye Cream att testa och jag måste erkänna att mina påsar under ögonen verkligen förminskas när jag rullar på krämen med metallkulan på morgonen. Det ska bli spännande att fortsätta testa den!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.