Barn,  TV & Film

Dörrkransar, pepparkakor och ballonger

Vilken underbar eftermiddag vi har haft det på Radisson Strand tillsammans med Netflix #streamteam. Det är alltid så bra ordnat när vi som är medlemmar blir inbjudna till event men den här gången var det något alldeles extra.

Barn och vuxna fick pyssla julkort, dörrkransar, pepparkakor och äta ett smarrigt julbord. Olivia älskar pyssel gjorde bland annat en jättefin dörrkrans som nu hänger på vår ytterdörr.

Lilleman härjade mest runt och samlade på sig alla ballonger men stod faktiskt stilla vid pysselbordet korta stunder och kladdade med tuschpennor och limstift. Tyvärr kan det vara så att han ritade lite på andra barns fina julkort och åt alldeles för många Nonstop och skumtomtar – men sån är han vår Hjalmar.

Ella njöt på renfällarna framför brasan och lekte även hon med de fina ballonger.

Det fanns ett fotobås med juliga diadem, tomteluvor och glitter där vi tryckte in hela familjen och försökte få till några fina foton. Jag blundade på de flesta och Hjalmar vägrade ha “renhorn” så det blev mer som en parodi 🙂 Fotona kunde man sedan sätta in i en snöglob (ni vet en sån man skakar och så snöar det) – hur gulligt är inte det?!

Nedan följer ett bildregn:

Jättepepparkakor

Dörrkransar

Nöjd kille med ballonger

Julkortspyssel

2015-12-06-16.42.39

Pepparkaksdekoration

2015-12-06-17.11.47

Netflix-pepparkakor

Rosa popcorn

2015-12-06-17.32.48-1

Ella njuter framför brasan

Stort tack till bästa #streamteam för ett fantastiskt familjeevent.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.