Barn

Söta skor från Donsje och Babblare

Jag har ju glömt visa upp de här söta barnskorna från Donsje Amsterdam som jag såg på Formex i augusti. Det är inte svårt att bli förtjust när man ser de här små läderskorna för de allra minsta. Synd att de kan ha dem en så kort tid bara.

Donsje betyder fluffig på holländska och alla produkterna de säljer är handgjorda. Förutom skor har söta väskor och mössor.

barn-5

barn4

barn

barn2

Sen måste jag visa upp de härliga gosedjurs-Babblarna som Teddykompaniet börjar sälja nu in höst. Hjalmar har tröttnat på Babblarna nu men jag gissar att Ella kommer få upp intresset för dessa färgglada figurer snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.