Inredning

Måla pinnstol med Chalk Paint

pinnstol

pinnstol2

pinnstol3

image

image

image

Efter besöket hos Lina har jag hunnit måla Ellas vagga (tyvärr inga bilder på den än) och en pinnstol. Det är fantastiskt kul att bara börja måla och slippa allt förarbete. Här kommer före och efter bilder på stolen som målats i färgen Paris Grey.

Jag målade den först en gång med outspädd färg och sedan en andra gång då jag spädde ut färgen ganska mycket med vatten. Den lilla burken räckte precis till en stol. Slutligen målade jag den med lack. Tiden jag la ner på stolen är ca 1,5 timme.

Den grå färgen passar så bra in i vår hall så just nu står stolen där men vi får se om den får en annan plats senare.

Nu ska jag hitta fler saker att måla på – det är så otroligt kul!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.