Barn

Nyheter hos Stokke

stokketrailz

Stokke-Scoot-8I3927-Slate-Blue

 

bild-1-(3) bild-2-(2)

I morse var vi på pressvisning tillsammans med Stokke. De presenterade sin nya vagn Stokke Trailz och passade också på att visa uppdateringen av Stokke Scoot och en ny färg på Tripp Trapp-stolen.

Stokke Trailz påminner mycket om vagnen jag har till Hjalmar (insatserna är de samma) men stommen är uppdaterad med en massa bra finesser. Bland annat är det luftfyllda gummihjul, justerbart handtag och varukorg som är vattentät och klarar 10 kg.  Jag kan tänka mig att de luftfyllda hjulen gör den här vagnen riktigt lätt och smidig att köra och det är något jag saknar på min om det är dåligt underlag. Den mörkblå färgen på vagnen ovan är ny och förutom den finns det 7 andra färger att välja på.

Stokke Scoot har också uppdaterats med gummihjul och ett handtag som går att justera i tre olika positioner. Det finns nu också ett liggläge på vagnen så den går att använda till riktigt små bäbisar. Den här vagnen påminner ganska mycket om Bugaboo Bee som hade till Olivia – liten och smidig. Skulle gärna kunna tänka mig den här vagnen!

En annan nyhet är att tripptrapp-stolen kommer i grått. Riktigt snygg färg som garanterat kommer bli en favorit i alla svenska “vita” hem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.