Accessoarer,  MammaShopping

Fler stödstrumpor

20130906-090958.jpg

Nu har jag kittat upp med ännu fler stödstrumpor. Twilfit har många bra – strumpbyxor och både tunna och tjocka knästrumpor i olika färger.

Men jag är lite osäker på hur mycket strumpbyxorna verkligen spänner åt  och ökar blodcirkulationen i mina ben. Jag var tvungen att gå upp en storlek för att det inte ska spänna så mycket under magen så nu känns det mer som att ha vanliga strumpbyxor på sig.

3 kommentarer

  • Sara

    Men du är väl gravid? Då är det nog smart att köpa gravidstödstrumpor om du vill ha bra stöd för benen och fortfarande ha plats för magen.Om de inte sitter åt runt benen gör de ju ingen större nytta. Både Åhléns och Lindex har strumpbyxor med stöd för gravida (Vet inte exakt hur mycket stöd de ger). Annars kan du ju köpa stay-ups varianten om du vill ha riktiga stödstrumpor som du vill kunna använda efter graviditeten. Fast samtidigt säger de att man inte ska använda stödstrumpor för länge eftersom de tappar sitt stöd när man använt och tvättat dem ett tag så då är det kanske det ändå funkar bäst med gravidstrumpor som du “sliter ut” och sedan slänger. Finns också flera märken på nätet som säljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.