Dagen i bilder

Helgen i bilder

Det händer så mycket just nu (både roliga saker som får mig att nypa mig i armen ibland för att förstå att det är sant och samtidgt tragiska och sorgliga händelser som gör att jag vill gömma mig under en gammal filt och bara gråta. Gravidhormoner på detta gör allt ännu mer dramatiskt) och precis innan semestern är det mer hektiskt än vanligt. Men jag ska försöka bättra mig när det kommer till bloggandet.

Gröna Lund

I lördags var vi på Gröna Lund och till Olivias stora förtjusning så repade Eric Saade inför Sommarkrysset.

Den lilla slänggungan var den enda attraktion jag vågade mig på. Helst hade jag velat prova den nya Eclipse men jag vet inte vad lillebror i magen skulle tycka om det.

Söndagen spenderades på Sova där vi testade sängar. De har just nu sommarrea och jag tror att vi gjorde ett bra köp av en säng från Jensen. Att köpa säng är ingen billig historia men när man spenderar nästan 1/3 av sitt liv sovande så känns det plötsligt mer värt 😉

Arla mjukglass

På kvällen testade vi Arlas nya mjukglass (vanilj) som vi åt med jordgubbar. Gott och enkelt men alldeles för sött för min smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.