Sport

Nyheter från Casall

casall

För några veckor sedan var jag på en pressfrukost med Casall där de presenterade sina nyheter. Bland annat redskapen U-shape och foamroll. Magnus Hagström, personlig tränare talade om trenden Myofacsial release och hur du kan massera dig till ett starkare och rörligare jag med en foamroll. Tyvärr hann jag inte vara med på hans träningspass efter frukosten men jag har provat några övningar hemma med foamrollen och den känns verkligen effektiv om man kommer igång att använda den.

Jag kan verkligen rekommendera Casalls iPhone-app Casall T.O.D som bland annat har en löpar-coach och övningar med deras redskap. Läs mer vad min syster skrivit om appen här. De har en youtube-kanal för er som inte har en iPhone och vill köra övningar via ex. dator eller tv.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.