Skönhet

Två favoriter

BB

Ville bara tips om två skönhetsfavoriter just nu.

Först är det hudkrämen Echinacea purpurea från SkinPlan.

“Huvudingrediensen echinacea är känd för sina lindrande egenskaper vid förkylning och luftvägsinfektioner. Men få känner till att echinacea dessutom bevisats ha en läkande effekt vid hudproblem genom att stimulera immunsystemets celler.”

Jag tycker min hud har blivit mycket lenare och mjukare sen jag började använda den här krämen. Det kanske bara är inbillning men det spelar ingen roll. Tyvärr luktar den inte så gott så oftast smörjer jag med en parfymerad kräm efterråt.

Sen är det Dream Fresh BB från Maybelline som nu fått ta över  istället för L’Oréal Paris Nude Magique BB cream som jag använde dagligen tidigare. Den har 8 bra egenskaper som passar perfekt till en vardagsfoundation. Dessutom kostar den bara ca 119 kr.

1) Suddar ut ojämnheter
2) Vårdande
3) Ljusar upp
4) Lugnar huden
5) Förenas enkelt med din hudton
6) Återfuktar
7) Skyddar med spf 30
8) Är oljefri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.