Väskor

Laga trasig Marc by Marc Jacobs väska

20121225-155555.jpg

Min Hillier Hobo från Marc by Marc Jacobs har gått sönder i remmen så jag fick hjälp av min bror och pappa att laga den. Det är tydligen fler som råkat ut för samma sak. Se svar jag fick på Instagram:

  • martinalinneaExakt där gick min också sönder
  • miashopping@martinalinnea Vi bär för tungt
  • miamanke Har han lött fast ngt? Kanske ngt jag får förvänta mig av min väska så småningom om då?
  • snajvid Min gamla fick sönder där. Köpte ny. Nu ligger den bara en damma..synd på italienskt hantverk
  • miashopping @miamanke Han borrade ett litet hål i tappen och sen satte de in en sprint.
  • annapapp @miashopping @miamanke min hade exakt samma problem, mailade MJ customer service, fick svar och skickade remmen till Italien och 2-3 v senare kom DHL med den, som ny. Jag betalade bara frakten dit. Bra service!
  • miashopping @annapapp Oj vad bra! Det kallar jag service. Kanske ska göra det också!
  • miamanke @annapapp Det verkar ju kanon. Än har inget hänt men bra att veta inför ev åtgärd.
  • linisa@annapapp åh vad bra att veta om det skulle hända

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.