Shoppingaktiviteter,  Smycken

Bloggkväll hos Efva Attling

20120403-233338.jpg

20120403-233357.jpg

20120403-233403.jpg

20120403-233350.jpg

Vissa dagar gillar jag mitt jobb lite extra. Som igår när jag fick vara med på ett event hos Efva Attling och prata om hur man tjänar pengar på sin blogg.

Vi bjöds på champagne och choklad och det var verkligen ett härligt gäng som minglade runt, fotograferade och provade vackra smycken. Några av de jag träffade har jag bara tidigare haft mailkontakt (eller läst bloggen) med och det var verkligen  jättekul att få träffa dem IRL. Oddmollyholic, Frida, Rose-Marie, Caroline och Ann-Louise för att nämna några.

Det stora dragplåstret var såklart Malena (Finlands största bloggare) som berättade hur hon byggt upp sin framgångsrika blogg. Hon är verkligen en genomtrevlig tjej och om ni inte redan läser hennes blogg så måste ni börja göra det. Här får du frossa i vackra bilder och ord!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.