Mia testar,  Skönhet

Mia testar: Luminess Airbrush Makeup

För två veckor sedan var jag på ett event där jag fick testa Luminess Airbrush Makeup. Nu har jag testat det här maskinen hemma och här kommer mina reflektioner.

Maskinen bör kunna stå framme om det ska gå fort och lätt att använda den.

Den här lilla tratten fyller du med foundation, rouge, primer, ögonskugga mm. Man behöver nästan en full tratt med foundation för att få en bra täckning i ansiktet och på halsen.

Innan jag började spraya i ansiktet testade jag lite på ett papper. Man ska ha “penseln” i rörelse hela tiden och jobba med svepande rörelser för att få ett bra resultat.

Det är ju såklart lite svårt att spraya sig själv i ansiktet eftersom du måste blunda samtidigt. Men trots det fick jag till ett jämt resultat med foundation vid första försöket. Likaså rouge gick bra men däremot var det mycket svårare att få till ögonskugga eftersom det är på en så liten yta man ska träffa.

Jag tror den här produkten och detta sätt att sminka passar bäst för make-up artister där man ska lägga make-up på många personer samtidigt (ex en modevisning). För hemmabruk tycker jag det blir lite för bökigt. Resultatet blir riktigt bra och det ser naturligt ut precis som jag gillar men jag är nog för bekväm för att krångla till det med en maskin för att sminka mig.

2 kommentarer

  • Fröken Gredelin

    Oj vilken häftig grej!:) Men som du säger så är det kanske mer lämpat för den som ska sminka många på kort tid. De lär ju även använda apparaten såpass regelbundet att de får in snitsen. Men det vore roligt att få chansen att prova någon gång:=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.