Utförsäljning

DAGMAR utförsäljning

Nu börjar det ramla in lite utförsäljningar igen så min kalender kan fyllas på. Idag har Dagmar startat sin och även Sabina and friends bjuder in till fynd av märken som Hope, Sass & Bide och Paul & Joe sister.

Håll koll på allt i min kalender!

En kommentar

  • AnnaPia

    Dagmar = Ny Nattklubb, eller Nya Vilse i Pannkakan?

    Var i hela friden får dom tag på personalen till dessa utförsäljningar. Nonchiga tjejer och ett par förvirrade killar som stod och slickade sig runt munnen och skramlade oroväckande i baren…. Tjejerna hade fullt upp med att roffa åt sig det mesta för eget bruk och står och skriker hur snygga dom är i sina fynd, till varandra…

    På min inbjudan stog det att det bjuds på mat och dryck, så var det inte.

    Vi gick häpna därifrån..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.