Barn

Lego Friends

Vi har fått testa nya Lego Friends och tillsammans byggs just nu Olivia’s Tree House. Det var väldigt passade att vi just fick den legofigur som heter Olivia 🙂  Lego Friends som är en produktserie som erbjuder bygg- och konstruktionslek med större fokus på verklighetstrogna detaljer, figurer och färger. Mer fokus på att få tjejer att attraheras helt enkelt. Jag har lekt väldigt mycket med lego och har nog aldrig saknat “tjejiga” detaljer som små fjärilar och kattungar. Vi byggde städer med gator, polisstation, brandstation och vanliga bostadshus med träd och blommor.

Lekte ni mycket med lego när ni var små?

ps. Jag måste tipsa om att vi just lottar ut just detta legopaket på StyleRoom. Tävla gör du här.

2 kommentarer

  • Annika

    Jag älskade lego som liten, och gillade blommorna. Jag tyckte husen behövde lite pynt runt sig. 🙂 Min pappa försökte sen få mig att även leka med Meccano, men där förstod jag inte grejen. Fick dock honom att bygga en linbana åt mina Barbie med dem.
    Och det är lite nåt sånt jag ser här i legot – jag hade älskat att kunna bygga trädkojor, det är ju roligt i verkligheten också, men jag vet inte hur lätt jag hade kommit på det själv. Fanns det stora bruna bitar då? Just att man har en större docka…tja, det är inte så snyggt, de är ju inte helt kompatibla med resten (och smala! what’s the deal?!), men resten av det gillar jag faktiskt. Som ett första steg. Det saknas en bredd i vad man bygger när det gäller de andra byggsatserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.