Mode

C Mode

Ni som läser Caroline Blomsts blogg vet redan att Bonnier nu släppt en digital tidning som heter C Mode. “C Mode är ett veckobaserat modemagasin som ger dig möjlighet att få inspiration, läsa, titta och shoppa var du än är. Du får dessutom följa med bakom kulisserna på en mängd av årets modemässor.”

C Mode släpps i ett första steg för iPad och säljs redan i dag genom Apples iTunes App Store. Lösnummer kostar 7 kronor och en prenumeration kostar 22 kronor per månad. En version för Android 3.0 släpps senare under hösten.

Självklart måste jag ladda ner den och läsa det första numret.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.