Dagen i bilder

Dagen i blider: Gokart!

Dagens kläder!

Pappa och jag är redo att köra.

Brorsan laddar innan start.

Ikväll har vi kört gokart i Västberga. Pappa fick det i present för snart ett år sedan och först nu har vi lyckats boka in en kväll då det passade nästan alla (saknade syster och hennes man).

Man får verkligen en kick av att köra och det är kul att se hur man efter några varv vågar trycka på gasen lite extra. Olivia blev stolt när hennes pappa tog hem segern ikväll.

Det var såklart uteslutande killar som drev gokart-stället och självklart placerade de mig sist i startfältet för att jag var den enda tjejen. Otroligt irriterande att man som tjej alltid ska behandlas som någon som inte kan hantera motorfordon.

2 kommentarer

  • Sara

    Visst är det irriterande! Och ännu mer irriterad blir jag på mig själv som kör dåligt och inte tycker att det är roligt att köra bil. Enda trösten är att min sambo (av manligt kön) inte ens har körkort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.