Skönhet

IDUN Minerals

Patrizia Gucci, som ritat de fina illustrationerna, frågas ut av Frida Fahrman.

Till alla borstar följer det med en liten fot så de kan stå. Praktiskt!

Ikväll fick jag en presentation av den nya märket IDUN Minerals som säger sig vara nästa generation mineralkosmetik. I IDUN Minerals-serien ingår vid lanseringen foundation i sex olika nyanser, concealer i fyra nyanser, tre rouge, två puder och en bronzer. Senare under 2011 kommer serien även att kompletteras med ögonskuggor och mascara.

“Mineralerna har blivit renade från bland annat nickel, krom och mikroorganismer för att passa allergiker och personer med känslig hud. Utan tillsatsämnen, parfym och helt fri från bismuth kan IDUN Minerals med fördel användas av personer med lättirriterad hy. Den nya mineralkosmetiken ger en jämn och fin finish hela dagen utan att täppa igen porerna eller irritera huden. Resultatet blir en slät, fin hy.”

De otroligt fina förpackningarna är illustrerade av konstnären Patrizia Gucci (som är dotter till Paolo Gucci som skapare några av modevarumärket Guccis mest berömda mönster).

Nu ska det bli spännande att prova Saga Foundation som jag fick med mig hem. Mest nyfiken är jag på Midsommar Bronzer som är Fridas favorit. Så fort produkterna finns på Apoteket (4 april) så ska jag införskaffa mig en burk för det kan verkligen behövas på mitt bleka fejs.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.