Barn

Shoppingrunda med en 3-åring

Jag har en tjej här hemma som har växt otroligt mycket de senaste månaderna. Hälften av alla kläderna i hennes låda är för korta eller för små. Det är nästan lite pinsamt med tanke på att hon har en shopping-bloggare till mamma 😉

Eftersom det ändå var så kallt ute idag så bestämde Olivia och jag att vi skulle gå på vår första shoppingrunda tillsammans. En sån utan vagn och overall, precis som stora flickor.

Vi började på KappAhl för de har just nu köp 3 betala för 2 på sin barnavdelning. Olivia ville helst av allt ha denna glittriga Babsan-klänningen men jag lyckades lura iväg henne till en ställning där det hängde mysbyxor som är perfekta på förskolan. Tråkig och praktisk mamma.

Efter ett lite längre besök på H&M där Olivia gick loss på alla glittriga skor gick vi till Donken och sedan vidare till Rum för Barn på Kulturhuset där Olivia fick leka av sig och läsa böcker. Perfekt ställe att hänga på en stund och låna toaletten.

Det blev en stor hög att visa upp för pappa när vi kom hem.

Min favorit är den är blusen som det var 50% rabatt på.

Olivia gillade mest sin mjuka huvtröja, glittriga trosor med Hello Kitty och glittriga basketkängor. Det har blivit väldigt mycket glitter sedan hon bytte grupp på förskolan och numera går med barn som är ett år äldre.

Jag hade gärna tagit en sväng förbi Lindex också och spanat in deras barnutbud med det ville inte mitt sällskap.

Nu ska vi fortsätta rensa och röja upp in Olivias klädlådor här hemma så jag önskar er en fortsatt trevlig lördag!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.