Utanför ämnet

Supper på Supper

Igår åt mina vänner och jag på Supper. Jag kan verkligen rekommendera den här resturangen med sydamerikansk inriktning. Otroligt goda rätter till bra priser. Ni måste prova Ceviche och Pescado Picante.

Förutom resturangen på Tegnergatan 37 i Stockholm så finns de på Parkvägen 3 i Åre.

PS. Nej, jag är inte sponsrad av resturangen på något sätt. Jag tipsar bara om saker jag tycker är bra. Precis som jag alltid har gjort.

3 kommentarer

  • Katta Kvack

    Så himla trist att man känner att man behöver skriva en disclaimer numera när man tipsar om något man gillar. Jag känner precis likadant, fast jag aldrig sålt inlägg. Ibland blir debatten lite sned liksom.

  • MiaShopping

    Kattis: Ja, det är så sjukt! Jag kände när jag skrivit inlägget att det nästa lät som reklam så det var bäst att intyga att jag inte blivit bjuden på middagen eller fått betalt för att skriva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.