Ny butik

Ny nätbutik: OneStopPlus

Under decembers första dagar öppnade den nya nätbutiken OneStopPlus.se. Sajten är en svensk version av det framgångsrika OneStopPlus-konceptet som ursprungligen skapades av Redcats för den amerikanska marknaden, och som sedan introducerades i Europa genom lanseringen på den franska marknaden. Nyligen lanserades konceptet i Belgien och Storbritannien och finns sedan några dagar tillbaka även i Sverige. OneStopPlus.se är en del av Redcats Nordic som bland annat säljer de populära varumärkena; Ellos, La Redoute och Jotex.

OneStopPlus fokuserar på att skapa en unik shoppingupplevelse online för mode i storlekarna 42-64. Sortimentet är det mest omfattande på den svenska marknaden och bland annat säljs varumärkena Ellos och La Redoute samt kommande spännande internationella varumärken som inte tidigare funnits på den svenska marknaden som Daxon, Avenue, Celaïa, Jessica London, Roaman’s och Woman Within.

pil Kolla in den nya butiken här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.