Ny butik

Ny butik i Stockholm: Wivica Oest

Igår öppnade designern Wivica Oest sin andra butik på Sturegatan 16 i Stockholm.

I butiken hittar du dunjackor, gediget stickade plagg, halsdukar och accessoarer. Som en extra krydda kan du också hitta handplockade accessoarer, skor och väskor, från Paris och Milano. Wivica har även planer på att inom en snar framtid designa egna skor som tillsammans med ” a special edition” av väl utvalda handstickade koftor och accessoarer enbart kommer att säljas i butiken på Sturegatan.

– Det har varit en dröm i många år att ha en Stockholmsbutik. Det är många parametrar som ska stämma och jag känner att det har varit viktigt med en stark och stabil produktion, kvalitet och form innan jag satsar. Modeindustrin är föränderlig och designers kommer och går, och jag är tacksam över att mina kunder fortfarande efter alla år är mig trogna. Sista åren har varit mycket spännande med stadigt ökande försäljning. Även min befintliga butik, ”Designers” i Täby har ökat och jag har nu en trogen Stockholmskund som har längtat efter en butik i City.

Wivica Oest har även en nätbutik som du hittar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.