Skönhet

Braun Satin Hair Colour locktång

Braun har tagit fram tre exklusivt designade värmestylingsverktyg; en plattång, en locktång samt en hårfön, som samtliga är speciellt framtagna för att skydda färgat hår. Stylingverktygen är utrustade med Colour Saver-teknologi som garanterar att färgat hår skyddas från skador som följd av överhettning, samtidigt som färg och glans bevaras bättre.

Just nu håller jag på att testa locktången och hittills är jag väldigt nöjd. Jag har en liknande locktång sedan tidigare men den är mycket mindre och jag uppskattar att man med den här får mycket större lockar. Andra fördelar är att man kan ställa in värmen i nio steg (125°C-185°C) och att det bara tar 60 sekunder från det att man sätter på den tills att man kan börja locka.

Jag använder alltid spray som skyddar vid värmebehandling (just nu har jag Toni&Guy Protein Protection Mist) innan jag lockar eller använder hårtork. Det känns bra att just den här serien från Braun ska vara extra skonsamt mot färgat hår och skydda mot överhettning och skador.

Här är en liten film när jag använder locktången. Eftersom jag är dunderförkyld när jag spelade in så höll jag mig tyst 🙂

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.