Barn,  Utanför ämnet

Barnperspektivet.se

Det här är utanför ämnet men så otroligt viktigt att jag måste göra ett blogginlägg och tipsa alla föräldrar som läser.

I maj tidigare i år lanserade BRIS sin nya sida Barnperspektivet.se, BRIS för vuxna!

Här kan föräldrar enkelt och anonymt stötta varandra, och dela erfarenheter kring frågor om barn och tonåringar. Varje dag uppdateras sidan med nyheter som rör barn, så vill man hålla sig a jour med aktuella nyheter kring barn, ger Barnperspektivet.se en snabb och överskådlig översikt.

Då och då, erbjuder de en chatt, med inbjuden chattgäst kring angelägna frågor. Nästa tisdag den 9 november kl 14-16 så kan du tex chatta om skilsmässa med Sofia Grönkvist från BRIS. Hon är BRIS-ombud och även kursledare för “Mina föräldrar är skilda”. Till henne kan du ställa all dina frågor och få stöd kring barn och skilsmässa.

Kolla in Barnperspektivet.se här och gå gärna med i deras Facebook-sida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.