Dagens kläder: Blåbär och mjölk

Min kollega tyckte jag var blåbär och mjölk idag. Hon syftade såklart på den ljuslila färgen på in jacka.

Jackan är en favorit från Marc by Marc Jacobs som jag köpte i San Francisco 2005. Jag gillar både färgen, modellen och det fina fodret. T-shirten är också från Marc by Marc Jacobs och den lyckades jag få på köpet av en charmig säljare på Saks Fifth Avenue.

Saks Fifth Avenue levererar förresten till Sverige och har just nu en kampanjfilm där de visar upp delar av Marc by Marc Jacobs höstkollektion.

5 Comments
  1. Måste fråga. Vet du hur det funkar med SAKS. Skulle beställa därifrån förra veckan men då la de själva på tull och skatt. Kan de göra det? Avgifterna stämmer med de man får på Tullverkets sida. Kram kram

  2. Alexandra & Delinda: Tack!
    Fröken Isakson: Antagligen har de något avtal med posten och tullen. Jag har aldrig sett att någon nätbutik göra så tidigare. Måste luska lite mer i det där.

Skulle bli så glad för en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: