Ny butik: Sigge & Juno

I veckan öppnade nya barnbutiken Sigge & Juno på St Eriksgatan 85 i Stockholm. De säljer kläder för 0-10 år från Moonkids, Molo, Wheat, Katvig och många fler. Som ni ser är det en färgglad blandning i butiken.

Idag (som fortsätter även imorgon) började de sitt invigningskalas med bra erbjudande och tilltugg för alla besökare.

Snart har Vasastan lika många barnaffärer som caféer.

3 Comments
  1. Vilken färgkick, lycka till med butiken! Om du framöver behöver komplettera med inredning ber jag dig att kika in på butiksmässan. Här har vi över 400 leverantörer av butiksinredning mm samt inspirationsbilder på hur andra har inett sina butiker.

Skulle bli så glad för en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: