Tips

H&Ms iPhone-applikation

Igår laddade jag ner H&Ms iPhone-applikation. Nu kan jag hålla koll på vad som finns i butikerna just nu, se de senaste kampanjerna och hitta närmsta butik.

Det jag gillar med applikationen är att jag kan se priset på produkten men även att jag kan maila den, spara ner bilden (bra för oss som bloggar), lägga i din önskelista och dela på Facebook. De har alltså inte gått hela vägen så att man (som ex hos via Bokus applikation) kan stoppa produkterna direkt i varukorgen och beställa men det kanske kommer…

För dig som har iPhone kan du ladda ner applikationen här.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.