Ny butik,  Skor

Ny nätbutik: Henry Kole

Via Engla fick jag nys om butiken Henry Kole. Jag vet inte hur pass ny den är men jag kände inte till den sedan tidigare. De säljer skor av märken som Steve Madden, Ash, Guess mfl. Just nu har de rea på flera snygga klackar.

pil Kolla in Henry Kole här!

En kommentar

  • Åsa

    AAAAh. Och riktig rea med halva priset, såg jag. Ännu mer aaaaahh. Och oooohh. Ash gör vansinnigt sköna och bärbara skor. Tack för tipset, nu ska jag genast jobba vidare, man får ju inte titta på skor på arbetstid, inte titta på skor på arbetstid…titta på skor på arbetstid…titta på skor på arbetstid… Hjälp. Men snart är det lunchrast;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.