Skönhet

Dove Pro-age

Om man är så gammal som jag är så får man testa produkter som heter något med age eller antiwrinkel 🙂 Just nu håller jag på att prova Doves serie Pro Age.

Nyheten är Pro Age Advanced beauty care där innehållet är bland annat AHA som ska peela bort döda hudceller, vitamin B3 för lyster och naturliga lipider för förbättrad elasticitet. Den luktar riktigt gott och jag gillar att det är en förpackning med pump. Redan efter 2 veckor ska man kunna se resultat så jag får väl återkomma när jag använt den under en längre period.

De andra två produkterna har funnits på marknaden ett tag och är en handkräm och en hudkräm.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.