Skönhet

Inpackning

Igår var det dags för klippning igen och min frisör Helena bjöd mig på en inpackning med produkter från Kevin.Murphy (som jag bloggat om här tidigare). Hon gjorde en blandning med innehållet från tre av rören: moisture, repair och shine. Sedan fick jag sitta under värme i 10-15 minuter.

Jag tappar extremt mycket hår just nu och antagligen är det stressrelaterat. Skönt att det snart är semester och att några av mina projekt är i hamn.

En kommentar

  • Maria Sandberg

    Men Mia.. inte stressa.. ta det lugnt och njut av sommaren.. eller ja.. vad som ska vara sommar i alla fall.. 😀 Kram…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.