Smycken

Pärlfrossa!

För dig som gillar pärlor så bjuder jag här på en riktig pärlfrossa. Det visade sig nämligen att min granne säljer pärlor och skapar pärlsmycken  i alla dess former, färger och prisklasser. De flesta är sötvattenspärlor och på sista bilden ser man en mussla med en misslyckad odling. En sötvattensmussla kan producera upp till 12 pärlor på en och samma gång till skillnad från saltvattenmusslor som bara innehåller en pärla. Då förstår man ganska snabbt varför saltvattenpärlor är mycket dyrare.

Om du bor i Stockholm och skulle vara intresserad att bli inbjuden till pärlsmyckes-kvällar så maila till miashopping@gmail.com så förmedlar jag kontakten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.