Accessoarer,  Barn,  Mode,  Skor

KappAhl hösten 2010

Efter jobbet idag hälsade jag på hos KappAhl som visade upp några av de plagg som kommer i butik i höst (några redan i juli/augusti). Jag hittade flera favoriter som jag hoppas kunna haffa när de dyker upp. “Arbetade detaljer, draperingar, stilrena snitt, välskräddade klassiker och trendiga måste” är något av det man kan läsa pressmaterialet jag fick med mig hem.

Skjortan längst upp påminner om den från Sandro som jag bloggade om tidigare idag. Men den här kostar säker 1300 kr mindre. Det var en hel del plagg som gav Odd Molly och Chanel-vibbar.

En lång väst med avtagbar volang längst ner. Den svarta koftan var superhärlig. Fina kappor i 50-talslook.

UGGs till både stora och små och även pälsjackor.

Fina barnkläder och då speciellt för små killar. Chanel-iga ballerinaskor för flickor.

Om du vill läsa mer om KappAhls höstkollektioner så finns allt på deras hemsida.

MiaShoppings facebook-sida finns fler av bilderna jag tog idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.