Bloppis

Bloppisarna i Finland

För några veckor sedan blev jag kontaktat av en trevlig journalist på den finska tidningen Papper som ställde lite frågor om bloppisar till mig. Igår fick jag tidningen med posten och här kan de som är intresserade läsa hela artikeln (sida 20).

Papper är en tidning som distribueras med de flesta dagstidningarna i Finland och delas ut gratis på många offentliga platser. Som ett komplement till månadstidningen finns sajten Peppar.fi som hela tiden uppdateras med nya intressanta artiklar inom mode, trender, nöje mm. Riktigt snygg och bra sida som jag tycker ni ska spana in.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.