Barn

Emil och Ida hos Lindex

Om Olivia hade fått välja så skulle hon nog köpa hela Emil och Ida i Lönneberga-kollektionen på Lindex. Pippi har fått lämna över till Emil och nu är det bara dessa filmer hon vill titta på.

Tröjorna är gjorda av ekologisk bomull och går att köpa här.

4 kommentarer

  • Åsa

    Alexandra: StarWars-eran har en tendens att hålla i sig länge. Väldigt länge. Sexårige sonen har befunnit sig där i över tre år, men det är ingenting insåg jag just. En av mina elever ( i 20årsåldern) är lite trött idag pga av att han hade fastnat framför TV:n i natt, inte Star Wars men någon sorts pangpang-i-rymden-film var det. 37årige maken har ochså böjelser för det där, kan sitta och titta på (i mitt tycke) ap-dåliga rymdserier på TV6. Alltså, det släpper aldrig. Även H&M har insett detta, det finns StarWarst-shirts i vuxenstorlekar på H&M:s internetshop. Suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.