Accessoarer

HPI of Sweden

Det känns lite konstigt att visa bilder på varma mössor i päls när det just blivit så pass varmt att man kan lägga bort dem. Men det här är för hösten 2010 och alla produkterna kommer från HPI of Sweden. De stickade mössorna med tofs är mina favoriter, riktigt fina!

14 kommentarer

 • Afra

  Hallo!
  My sister visted stockholm yesterday and bought a wonderful scarpe of “HPI of sweden”. ( Like on your picture, but in beige colour)I would like to buy it, too. Could you give me an internet adress/ online shop, where I could look.
  friendly greetings from germany,
  Afra Bastians

 • Anna

  Hej,
  Har letat överallt på nätet efter HPI of sweden mössorna med pälsbollar men verkar inte finnas. Vet du vart man kan få tag på dom?

  Tack på förhand

  Anna

 • Lena

  Hej!
  Jag har handlat handstickade mössor och vantar i en liten webbutik som heter http://www.hemskapat.se
  Jag har även i år specialbeställt väpnarluva, och väntar nu på en mössa med pälsboll från dom! Den fanns inte på hemsidan, men kunde beställas!

 • Mamma my

  Tofsarna tas från rävar som lider under fruktansvärda förhållanden i små burar i Finland, och som sedan dödas och flås brutalt för att ni ska ha era tofsar i era mössor.

 • Kina Keller

  Tänk dig en hund som är lika stor som tex en spaniel, dvs Lady i “Lady och Lufsen”.
  Lady stoppas in i en bur som är lika liten som en vanlig spisugn. Där sitter Lady hela sitt liv utan att kunna röra sig normalt, tills Lady avlivas med elchock! Fast Lady är en blåräv på pälsfarm.

  I andra länder sitter hudar och kattor ihopträngda i små burar. När de ska dödas hängs de upp LEVANDE i ett ben. Sedan skär de av pälsen på hunden/katten NÄR DEN ÄNNU LEVER! Sedan slänger de den nakna djurkropppen i en hög, medan den FORTFARANDE LEVER, där den plågas ihjäl…
  Det är DEN pälsen DU har som dekoration på din mössa, vante, jackas krage osv.
  Välj rätt: VÄLJ BORT PÄLS!!!

 • LH

  Jag vill bara påpeka att om du vill köpa en “sån där mysig pälsbollsmössa” så bidrar du till denna typ av vanvård och djurplågeri, http://www.flickr.com/photos/oikeuttaelaimille/sets/72157626067422642/with/5450622117/ inte bara i Kina, men det förekommer även här i Sverige, Norge, Danmark och i Finland. Det är inte bara en bit päls, det handlar om många fler djur som faller offer för din naivitet, för en pälsbollsmössa som du bara måste ha för ett tag kostar livet av inte ett räv, men tusentals andra också. Så tänk på det, du köper ett sånt mössa.. du godkänner ditt tycke för hur dessa stackars djur behandlas från den stund de föds till den stund de dör för ditt fåfänga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.