Barn,  MiaShopping

Jag & Manne :)

Idag var vi på en föreställning med Clownen Manne som heter Min bror! Min bror! Jag har aldrig sett Olivia så fokuserad någon gång. Det var med skräckblandad förtjusning som hon följde Mannes tokerier på scenen. Efteråt kunde man köpa en affisch och när Manne frågade om Olivia ville stå bredvid honom och bli fotograferad så sa hon bestämt nej. Istället fick jag ställa upp på bild (som jag tyvärr blundar på).

Många tyckte att Mannes barnprogram var lite läskiga men jag gillade verkligen honom när jag var liten och speciellt hans utklädningskläder och rutchkanan. Delen i programmet när han cyklar och bara bakgrunden rör sig var däremot väldigt trist.

Jag kan rekommendera föreställningen, den passade för både stora och små (från ca 3 år).

En kommentar

  • Syster Yster

    Jag får lite rysningar när jag hör “Manne”. Hade alltid en obehaglig känsla när jag såg det programmet, men det kanske är bättre att se honom som vuxen.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.