Tips

Blonde Charity Mafia

Om du gillar The Hills och The City så kanske Blonde Charity Mafia kan vara något. Det är en ny realityserie som startar på Star! kl 21 imorgon.

I Washington dominerar ett gäng unga och snygga överklasstjejer alla typer av sociala sammankomster. De går under namnet Blonde Charity Mafia och fördriver, som namnet antyder, sin tid med personliga statusprojekt med välgörande ändamål.

I den nya realityserien Blonde Charity Mafia på Star! skildras med- och motgångar i de unga kvinnornas inte så vardagliga vardag. Exklusiva soiréer, blöta fester och feta plånböcker i all ära. Men det kostar att ligga på topp.

Kolla in trailern här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.