Tips

Bloggsnack på Gomorron Sverige

Karolina och Eleonore pratar modebloggar på Gomorron Sverige.

Det är helt otroligt vad mycket som har hänt sedan jag började blogga lite trevande på MiaShopping 2005. Anledningen var egentligen att driva trafik in till MiaShoppings butikskatalog som jag startade 2004.

Det fanns inte så många modebloggare då och de allra första jag började läsa var Annas blog feat. Mel E, Karolina, Eleonore, Sandra, Fashionista och Ebba. Och sedan även FashionnerdsSophie, Shit Pommesfrites, Käthe, Fröken Sötsur mfl. Nu är listan betydligt längre…

4 kommentarer

  • Kerstin

    Ja, jisses – det var tider det. Och det slår mig vad tiden har gått fort – det känns fortfarande som om det var nyss som jag började blogga. Puss Puss.

  • Ida

    Åh Anna & Mel E de var ju verkligen härliga. Kan själv knappt tro att det är 5 år sen nu jag började blogga.. bara synd att min första blogg försvann i någon server krash.. hade varit roligt att läsa. Jag läste mest “vanliga” bloggar först och hittade till modebloggarna efter jag själv startade en 😉 Idag finns det väl typ 16 000 modebloggare i sverige om jag inte minns fel..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.