Barn,  Utanför ämnet

Liten tärna

Idag har jag varit på mitt första luciafirande som mamma. Jag var nästan lite nervös trots att jag visste att Olivia insats i luciasång skulle vara obefintlig. Men hon satt där framme med de andra barnen en liten stund och tittade storögt på alla vuxna som helt plötsligt invaderat rummet där hennes favoritrutschkana vanligtvis står. Sen såg hon plötsligt mamma, pappa och farmor och då ville hon hellre sitta hos oss 🙂 Glitter i håret ville hon inte ha och ljuset åt hon bara på så det fick fröknarna ta hand om.

Det bjöds på fika och Olivia fick smaka sin andra pepparkaka och det är såklart populärt. Vår söta lilla tärna!

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.