Modeaktiviteter,  Tips

Jul på Södermalm

Södermalm i Stockholm har en egen julkalender där 24 butiker och restauranger bjuder på olika överraskningar varje dag enda fram till julafton. Besökare kommer att kunna lyssna på livemusik, tillverka egna smycken, höra sagor och skön körsång för att nämna några av aktiviteterna som kommer att pågå i SOFO under december månad.

Läs mer här

De har även en julbasar på Skrapan. Skrapan Julbasar är en mix av gatumarknad och streetfood i skön jul- och reggaestil där man kan shoppa julklappar (till dig själv eller till nära och köra) eller bara gunga med i den sköna stämningen. Skrapan Julbasar är öppen från den 5:e till 31:e december, kl. 10-21 varje dag på Götgatan i Stockholm.

Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.