Tips

GOT to GET

GOT to GET

Rodeo öppnade ett köp- och sälj community för några månader sedan vid namn GOT to GET. Det är väl främst inredning men det finns även kläder, skor och väskor. Här annonserar både privatpersoner och etablerade butiker och annonsörerna finns i hela landet.

– Vi har ett fantastiskt utbud inom kläder också. Bland våra butiker finns exempelvis Herr Judit och Nininette samt 59 Vintage Store och Little Shop of Fashion, som även representerar vintageavdelningen på PUB.03. Det är butiker som drivs av människor med kunskap och fingertoppskänsla för vintage och kvalitativ second hand, säger Christofer Ferreira Gomes.

Kolla in sidan här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.