Skummisar

Skummis: DesignSverige

skummis

Idag har jag fått mail från två personer som berättat att de för längesen beställt kläder från DesignSverige och betalat men inte fått några produkter eller pengarna tillbaka.

DesignSverige stängde sin butik någon gång i september och det är verkligen tråkigt att en så populär butik inte kan ta hand om sina kunder trots stängning (eller är det konkurs?).

Är det någon mer som hamnat i samma situation som Sara och Ida?

Jag kommer kolla vidare på det här och se om det är något man kan göra för att hjälpa. Eftersom de inte svara på mail på den andra nätbutiken Califonia Dreamin så avråder jag från att handla där.

8 kommentarer

 • MiaShopping

  Vera: Ja, jag tipsar gärna om skummisar!
  Ida: Det var så lite så.
  Johanna: Ja, det är konstigt att man inte hör mer om folk som blir lurade, men det sker säkert.

 • Lisa

  Jag mailade Mia igår om att jag inte heller fått den beställning jag gjorde för två veckor sedan.

  Idag dök det så upp ett paket med ett av tre plagg i . Stod en kommentar om att resten var slutsålt. Har betalat via bankgiro så i nuläget kan de inte sätta tillbaka pengarna. Har ,liksom andra verkar ha gjort, mailat flertalet gånger utan att få svar. Känns väldigt tråkigt att de sköter det så här eftersom jag beställt från Designsverige flera gånger tidiagre och alltid varit nöjd och blivit trevligt bemött.

  hedgehog-sara: fick du kontakt med dem via mail?

 • hedgehog-sara

  Hon som drev DS har flyttat till USA, jag har fått tag på ett nummer till hennes syster och ringde nyss henne och jag var rätt sur. Hon skulle genast ringa systern. Om någon av er som känner sig lurad av Designsverige vill ringa själva, gå in på min blogg så finns en mail där – maila mig så får ni numret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.