Mode

Varför hänger den i min garderob?

Klänning

Den här klänningen har jag köpt på Narcissus London (ligger precis vid Carnaby Street på 17 Fouberts Place) för säkert 4 år sedan. Jag har ingen aning varför jag köpte den för den känns ganska långt ifrån vad jag brukar sätta på mig. Jag hade nog en bröllopsfest i åtanke. Klänningen är öppen i ryggen och framtill är den väldigt kort så det funkar inte att ha bara strumpbyxor på sig under.

Nu har den hängt i min garderob i flera år och jag låter den göra det, varför vet jag inte. Kanske för att den inte tar upp så mycket plats. Den är ju lite fin ändå, fast mest konstig 🙂

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.