MiaShopping

MiaShoppings blogg fyller 3 år

3 år

Tänk att jag skrivit min blogg i 3 år idag. Jag har lagt ner sååå mycket tid och energi och ibland undrar jag vad jag håller på med. Men när man får positiv respons på något man gör så är det svårt att sluta, det blir som ett beroende.

Förutom alla roliga events, modevisningar och bloggdrinkar så är det nog alla härliga människor jag träffat genom bloggandet som slår högst. Kerstin, Johanna, Sophie, Fröken SötSur, Linda, Emilie, Ida, Linda K, Stina, Anna, Stina, Sandra, Anna, Annie, Johanna, Eleonore, Karolina, Peter, Katarina, Sessan och många många fler vars bloggar jag läser varje dag.

Stort tack till alla läsare som orkar pallra sig hit varje dag!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.