Bloggtips

Bloggtips: Stor och liten

Bloggtips: Stor och liten

Jag har startat en ny kategori som heter bloggtips där jag då och då kommer tipsa om andra bloggar som jag läser eller stöter på.

pil Nostalchic – Fashion beyond sizes
Skriv av härliga Thina och så här beskriver hon sin blogg:

-Jag har en stilblogg för kurviga tjejer eftersom jag upplever att det finns ett stort hål i bloggvärden när det gäller mode för plussizetjejer och även att det inte finns särskilt många förebilder. Tyvärr finns det inte ett lika stort utbud för tjejer av större storlek när det gäller shopping, men vad jag försöker framhäva på min sida är att man faktiskt kan ha mycket fler kläder än vad man tror och man bara lär sig tillräckligt om sin kroppsform och vad man passar i. Jag försöker sprida ett positivt budskap om att alla kan vara vackra och att alla kan hitta sin egen stil utan att behöva gräva ner sin i tjockisrutan 😉

pil MissPetite
Skrivs av Sophia och Mia och så här beskriver de sin blogg:

-MissPetite startades våren 2008 efter att vi tröttnat på det begränsade utbudet av snygga kläder för oss mindre tjejer (kortare än ca 164 cm). Vi misstänkte att det finns fler än oss som har samma problem och därför bestämde vi oss för att ta saken i egna händer och göra det enklare för alla i samma sits. Därav MissPetite.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.