Dagens kläder,  MiaShopping,  Mode

Min stil: Hösten 2006

Min stil: Hösten 2006

Jag hakar på Michaela och Fröken Sötsur och tittar tillbaka två år. Jag begränsar mig till hösten 2006 och fortsätter med de andra årstiderna senare.

Jag tog inte så många “Dagens kläder” 2006 och oftast var huvudet avkapat men några bilder har jag lyckats skrapa ihop. Jag körde iallafall stenhårt med mina Marc by Marc Jacobs-stövlar och den senapsgula jackan och bruna läderväskan från H&M.

Sen användes en hel del klänningar, den grå har jag köpt på Ebay och den lila/orange-mönstrade är mammas gamla. Jag köpte mycket secondhand-kläder och förrutom stövlarna från MbMJ så var min shoppingbudget väldigt liten (otroligt!).

Hösten 2006 provade jag även på att färga mitt hår mörkare och det blev riktigt snygg men jag trivdes bättre som blondin.

De flesta av plaggen och accessoarerna på bilderna har jag kvar och de kommer garanterat användas igen.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.