2 kommentarer

  • Anna

    Oj vad förvånad jag blev när jag såg att du var i Perpignan av alla ställen på jorden! Jag läser annars flitigt din blogg men missat de senaste dagarna. Jag bodde ett år i Perpignan och om det inte är för sent vill jag tipsa dig om den enda riktigt bra affären som ligger på gatan mellan Place de la Loge (vid stadshuset) och torget vid Katedralen. Two cour heter den iaf och har de mest underbara kläderna från olika franska märken. Den syns inte så bra för den ligger inne i en gård. Mer exlusiva affärer (med bl a Repetto) ligger ju också till vänster om katedralen om du kommer från samma håll. En liten affär som ligger i slutet av rue des Trois Journées (där jag bodde) säljer APC. Hoppas ni har det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.